Bygg din drömbostad

Vill du bygga din drömbostad? Här hittar du mer info om lediga tomter och vad våra samarbetspartners i Livet i Motala kan hjälpa dig med.

Nya bostadsområden

BRÅTA HAGAR, BORENSBERG
Området Bråta hagar, vid infarten från 34:an färdigställs och de nya husen i Borensbergs nya bostadsområde växer nu upp. Inom området finns möjlighet att bygga bostäder i form av tomter för villor, parhus, kedjehus och radhus. I områdets norra del finns möjlighet att uppföra flerbostadshus. 

NORRA BRÅSTORP, MOTALA
Norra Bråstorp är ett området som utvecklas och där detaljplanering pågår för att skapa möjlighet till nya bostadsområden, handel och olika verksamheter. Detaljplanen för Norra Bråstorp etapp 3 har vunnit laga kraft och ger möjlighet till upp emot 2 200 nya bostäder i form av blandad bebyggelse i form av villor, parhus, radhus, kedjehus och flerbostadshus.
Logotyp för A-Hus

Vi är en av de största hustillverkarna i Sverige och har skapat hus i decennier. Vi ingår i Derome, Sveriges största familjeägda träindustri.

Logotyp för Eksjöhus

På Eksjöhus vet vi att du fattar de bästa besluten när du känner dig trygg. Vårt mål är att med en personlig kontakt guida varje köpare genom hela husresan.

Logotyp för Move Home

I vårt smarta verktyg Bygg online formar du enkelt ditt hus. Dessutom får du priset direkt. När du designat ditt hus kontaktar du oss med ett klick, så sköter vi resten.

Logotyp för LB-Hus

LB-Hus är en av landets största husleverantörer av nyckelfärdiga småhus på totalentreprenad. Genom våra husserier erbjuder vi färdigpaketerade huskollektioner med segmentets högsta standard.

Logotyp för Trivselhus

Trivselhus hör hemma i Landsbro på det småländska höglandet. Med gedigen kvalitet i fokus erbjuder vi att bygga ert nya hus med trygg totalentreprenad.

Logotyp för Swedbank

Boendet är ofta den största utgiften vi har och en stor del av våra liv. Funderar du på att bygga nytt hus? Swedbank guidar dig så att du kan känna dig trygg i ditt beslut.

Logotyp för Handelsbanken

Vi hjälper dig med finansieringen när du ska bygga nytt eller bygga om. Träffa oss i god tid så hjälper vi dig att komma igång.

Fler bostäder i Motala

Vill du hyra lägenhet eller köpa en villa? Läs mer genom att klicka nedan.

Om Livet i Motala

Livet i Motala är ett nätverk som med gemensamma krafter arbetar för att marknadsföra Motala kommun som bostadsort. Målet är ökad inflyttning samt att snabba på flyttkarusellen i kommunen. Nätverket bidrar dessutom till ökad samverkan mellan kommun och näringsliv, där man från kommunens sida nyttjar branschens gedigna kunskap och företagen får ta del av vad som är på gång i ett tidigt skede. Driver du ett företag som är verksamt inom bostadsbranschen i Motala och vill vara med i nätverket? Kontakta projektledare Annelie Niklasson på annelie.niklasson@tillvaxtmotala.se för mer information.

Hittar du inte vad du söker?