Hyr bostad i MOtala

Letar du hyreslägenhet i Motala kommun? Ta en titt hos någon av våra samarbetspartners som arbetar med att hjälpa dig att hitta din drömlägenhet!

Logotyp för Platen

Bostadsstiftelsen Platen förvaltar drygt 5 700 lägenheter inom Motala kommuns gränser och drygt 22 procent av Motalas befolkning bor i våra lägenheter. Dessutom förvaltar Platen cirka 170 lokaler.

Logotyp för Radiomasten

Radimasten erbjuder miljövänliga och hållbara boenden nära naturen och Motala centrum. Hos oss finns det möjlighet att växa allteftersom. I våra bostäder erbjuder vi allt från ett till fem rum och kök i varierande planlösningar.

Logotyp för Lövgrens fastigheter

Lövgrens Fastigheter AB med systerbolag är en privatägd fastighetskoncern som startades i Mjölby 1974. Sedan 2005 ligger huvudkontoret i Motala, där man även äger ett 30-tal fastigheter, både lägenheter och lokaler.

Logotyp för Mannersons Fastigheter

Mannersons förvaltar och äger fyra fastigheter i Motala med cirka 100 lägenheter. Fastigheter är belägna centralt i Motala med närhet till restauranger, shopping, livsmedelsbutiker, skolor och resecentrum.

Logotyp för Point

Point Properties bygger om Gallerian i Motala centrum (Kvarteret Plåtslagaren) och ge plats för 95 lägenheter i olika storlekar; allt från förstagångslägenheten till trygghetsboende.

Logotyp för HSB

HSB har lägenheter i ett 10-tal fastigheter i Motala, både centrumnära och i andra bostadsområden. Här finns chansen att hitta läget som du kanske bara vågat drömma om tidigare. 

Fler bostäder i Motala

Vill du köpa eller bygga hus? Läs mer genom att klicka nedan.

Om Livet i Motala

Livet i Motala är ett nätverk som med gemensamma krafter arbetar för att marknadsföra Motala kommun som bostadsort. Målet är ökad inflyttning samt att snabba på flyttkarusellen i kommunen. Nätverket bidrar dessutom till ökad samverkan mellan kommun och näringsliv, där man från kommunens sida nyttjar branschens gedigna kunskap och företagen får ta del av vad som är på gång i ett tidigt skede. Driver du ett företag som är verksamt inom bostadsbranschen i Motala och vill vara med i nätverket? Kontakta projektledare Annelie Niklasson på annelie.niklasson@tillvaxtmotala.se för mer information.

Hittar du inte vad du söker?