Köp bostad i MOtala

Letar du bostadsrätt eller villa i Motala kommun? Ta en titt hos någon av våra samarbetspartners som arbetar med att hjälpa dig att hitta din drömbostad!

Svensk_fast_loggovägg

Under de senaste åren har vi genomfört många lyckade försäljningar i Motala och Borensberg med omnejd. Vi kan våra områden i detalj, vi har koll på var köparna finns och vad du ska tänka på inför försäljning och visning.

Länsfast

Vi tillhör Länsförsäkringar som ägs av sina kunder och styrs av sunda värderingar om närhet, nytta och långsiktighet. Du kommer att märka det i kontakten med oss.

Enkla-Hem-logo-pdf kopiera

I Motala planerar Enkla hem att bygga 35 bostadsrätter med 2-4 rok med mindre än 200 meter ner till Varamobaden – En av Sveriges finaste sandstränder.

Logotyp för HSB

HSB har ett flertal bostadsrättsföreningar i Motala och planerar för ytterligare byggnationer i framtiden. Håll koll på hemsidan för planerade projekt.

Logotyp för Swedbank

Boendet är ofta den största utgiften vi har och en stor del av våra liv. Ska du flytta ihop, köpa, sälja, renovera eller funderar på hemförsäkringen? Swedbank guidar dig så att du kan känna dig trygg i ditt beslut.

Logotyp för Skandiamäklarna

Med SkandiaMäklarna kan du vara säker på att din fastighetsaffär är i goda händer. Vi är din fastighetsmäklare i Motala, Vadstena och Borensberg med omnejd, liksom över hela Sverige.

Logotyp för Handelsbanken

Att köpa bostad är en av de största affärerna i livet. Med våra tips får du hjälp att navigera smidigt när du ska köpa hus eller lägenhet.

Fler bostäder i Motala

Vill du hyra lägenhet eller bygga hus? Läs mer genom att klicka nedan.

Om Livet i Motala

Livet i Motala är ett nätverk som med gemensamma krafter arbetar för att marknadsföra Motala kommun som bostadsort. Målet är ökad inflyttning samt att snabba på flyttkarusellen i kommunen. Nätverket bidrar dessutom till ökad samverkan mellan kommun och näringsliv, där man från kommunens sida nyttjar branschens gedigna kunskap och företagen får ta del av vad som är på gång i ett tidigt skede. Driver du ett företag som är verksamt inom bostadsbranschen i Motala och vill vara med i nätverket? Kontakta projektledare Annelie Niklasson på annelie.niklasson@tillvaxtmotala.se för mer information.

Hittar du inte vad du söker?