Laddar Evenemang

Coca Carola – 23 Till – Valium

17 november

Coca Carola
är: Curre Sandgren sång & gitarr, Jonas Winberg gitarr & kör, Åke Noring bas & kör och Mårten Tolander på trummor. De bildades i Stockholmsförorten Åkersberga sommaren -86.
Curre, Ostron (förste basisten) och Mårten hade blivit kickade eller bara slutat i sina tidigare band, men de ville inte sluta spela för det. De lyckades få med en kille som hette Björn Gullberg på sologitarr och sång. Han kunde både göra låtar och spela, det var mer än vad de andra kunde då…
Ettrig punkpop, full fart, massor av melodier och mängder av jävlaranamma är nog en bra beskrivning på hur det lät då. Den stämmer rätt bra nu med, förutom att det är tyngre och mer slipat nu.
________________________________
Valium
Go klassisk 90-tals trall ifrån Motala. Ett band som väcker nostalgin i en då man minns tillbaka på de gamla skivorna Mörkrädd och Visioner.
Men det är inte enbart nostalgi! utspridda över slätta så fortsätter Valium att leverera och skapa nya låtar än idag som är minst lika bra som de gamla.
________________________________
Pekings pärlor har varit ett aktat namn på den svenska rock- och punkscenen sedan tidigt 90-tal med välkända låtar som Balladen om Olsson och Sista Supen för att nämna några.
Sedan dess har 23Till både hunnit lägga av och göra comeback. Något som resulterade i det imponerade albumet Shake it Baby (2019)

Biljetter: www.tickster.com

Kontakt
Kalle Lindén
Prästgatan 3 Motala
46-76-1993991
bomberbarmotala@gmail.com

Mer info

Datum: 17 november kl 00:00
Plats:
Adress:
Telefon:
E-mail:
Pris:
Arrangör:

Hittar du inte vad du söker?