Al Picher – My happy place

18 Mar 2023 - Motala

900

My Happy place Al Pitchers senaste humorföreställning My Happy Place har nu avverkat två turnesvängar sedan premiären i april 2022. Utsålda hus, tre kvällar i rad på Annexet i Stockholm och kikar man på antalet sålda biljetter är det tydligt att det är många svenskar som anser sig behöva ett ”Happy Place” med allt som händer i världen.

Med start i januari 2023 påbörjar så Al sin sista sväng med My Happy Place – och nu åker han från Norrland till New York via Boden till London osv. ”I have searched quite some time for my own Happy Place but have actually finally realised that for me, it’s on stage. If not before, the pandemic really taught me that”, säger Al. Och han är inte ensam, han får mängder av meddelanden på sociala medier efter showerna där människor hör av sig med meddelanden som ”Tack! Jag behövde verkligen den där andningspausen!” och ”Jag har inte skrattat så mycket på flera år! Tack för det!” För det är det som Al vill leverera med My

Happy Place: 90 minuter av skratt och underhållning i ett rasande tempo, där ingen kväll är den andra lik och där den turbulenta omvärlden får vänta utanför.

Tider:
Insläppstid: 18:30
Spellängd: ca 90 min på engelska
Showstart: 19:00

Rullstols & ledsagarbiljetter Bokas via Tillgänglighetslinjen på: 0776-707777. Ledsagare följer med gratis på rullstolsbiljetten.

Prisinformation

469kr Priset inkluderar 50,00 SEK i serviceavgifter och köps via Ticketmaster Biljettgräns Det finns en begränsning på 6 biljetter per bokning till evenemanget. Om biljettgränsen överskrids kan Ticketmaster komma att makulera enstaka biljetter eller he

Datum

  • 2023-03-18 19:00Motala

Hitta hit

Kontaktinformation

Repslagaregatan 3

Motala

Kontaktperson: Motala folkets Hus

Telefon: 46-141-48055

Fotograf: Anna Nilsson
Fotograf: Anna Nilsson

Hittar du inte vad du söker?