Alfons busiga upptåg

20 Maj 2023 - Motala

900

Föreställningen är en resa in i det trygga barnets fantastiska värld. Där rutinen blir äventyr och vardagen en lek. En föreställning om kärleken och samspelet mellan barn och förälder.

Alfons Åberg har trollbundit och berört barn över hela världen i mer än femtio år. Oavsett ålder lyckas Gunilla Bergström ge den dagliga strapatsen ett värde och får oss att se att lyckan finns i vardagslivet och enkelheten.

Böckerna präglas av humanitet, glädje, fantasi och nyfikenhet. Föreställningen bygger på tre av hennes älskade böcker; Raska på, Alfons Åberg, Var är bus-Alfons och God natt, Alfons Åberg.

Vår föreställning pendlar mellan humor, spänning och allvar för hela familjen. Låt oss bjuda in till ett magiskt och förvandlingsbart scenrum. Välkomna till en fartfylld musikalisk och scenisk helhetsupplevelse, som berör den som är fyra lika mycket som den som fyller sju, trettiosju eller sjuttiosju.

Medverkande: Alfons – Sofia Källman, Alfons pappa – Henrik Murdock Föreställning är baserad på Gunilla Bergströms älskade böcker Musik: Georg Riedel

Längd: ca 40 minuter, ingen paus.

Rullstolsplats bokas på Scalateatern biljett@scalateatern.com eller vi telefon 054-190080 eller via Ticketmasters Tillgänglighetslinje som bokar och ger support av rullstolsplatser: +46 (0) 776-70 77 77
En ledsagare ingår och ansvarar för att HJÄLPA den rullstolsburne ut, vid händelse av utrymning.

Prisinformation

Biljetter på Ticetmaster.se Pris: 275 kr, inkluderar 30,00 SEK i serviceavgifter

Datum

  • 2023-05-20 14:00Motala

Hitta hit

Kontaktinformation

Repslagaregatan 3

Motala

Kontaktperson: Motala folkets Hus

Telefon: 46-141-48055

Fotograf: Anna Nilsson
Fotograf: Anna Nilsson

Hittar du inte vad du söker?