”Alla känner Ankan” – En humorshow av och med Anders Johansson.

29 Mar 2023 - Motala

900

Anders ”Ankan” Johansson är en av Sveriges mest omtycka komiker och under hösten är han ute på Sverigeturné med sin första soloshow ”Alla känner Ankan – En humorshow av och med Anders Johansson”.

”Alla känner Ankan” är en humorshow om att leva och att ta sig igenom livet, vilket Anders ”Ankan” Johansson lyfter genom att ta upp både svåra och lättsamma ämnen.

– Jag får ofta höra att jag bjuder på mig själv och det är såklart roligt att höra. Detta har lett till att människor som jag inte känner tror att de vet allt om mig. Men media visar ju bara upp en liten del av det man är. Det kan uppfattas som att jag som komiker har långt till de delar av livet som är lite svårare att skoja om. ”Alla känner Ankan” är en väldigt rolig föreställning men som även tar upp det där som är lite besvärligt. Det är personligt men inte privat som man säger, berättar Anders ”Ankan” Johansson.

– Det är i grunden en standup-baserad show men jag tycker det är roligt att bjuda på annat också som till exempel lite musik. Med största säkerhet sjunger jag något, då jag har svårt att hålla mig från det. Och om man äger en omnichord vill man gärna använda den, avslöjar Anders ”Ankan” Johansson.

Prisinformation

475kr på www.ticketmaster.se

Datum

  • 2023-03-29 20:00Motala

Hitta hit

Kontaktinformation

Repslagaregatan 3

Motala

Kontaktperson: Motala folkets Hus

Telefon: 46-141-48055

Hemsida: www.kahlo.se

Fotograf: Anna Nilsson
Fotograf: Anna Nilsson

Hittar du inte vad du söker?