Fröken Elvis & Giganterna

30 Mar 2022 - Motala

900

§Med humor, lite allvar, stämsång och en jädra massa instrument!

Fröken Elvis är tillbaka med ny skiva OCH ny föreställning! Men hur toppar man egentligen Kungen? Jo, med Giganter såklart! Och det är inte vilka giganter som helst som presenteras. Fröken Elvis har den här gången tagit sig an musik av klassiska tonsättare, men det utan att det på något sätt blir stramt eller högtidligt. Nej, glatt spelas Chopin på sked och gaffel, och Beethovens ”Für Elise” får minst sagt ny kostym i en typ av up tempo klezmer-variant! Självklart får också giganternas gigant, Elvis, plats: Med på repertoaren finns både de välbekanta svenska Elvis-pärlorna och några rykande färska tolkningar!

Fröken Elvis har blivit ett av våra mest älskade liveband. Med utsålda turnéer och publikrekord över hela Sverige. Med sin genuina värme och humor låter Fröken Elvis publiken lyssna till svenska, träffande texter i lekfulla arrangemang där hela känslospektrat och spelglädjen ges utrymme, både på skiva och på scen.

Medverkande
Camilla Fritzén-sång, översättning
Josefin Berge – gitarr, körsång
Sanna Andersson – kontrabas, melodika, ukulele, gitarr, körsång
Lisa Bodelius – trombon, kontrabas, piano, dragspel, körsång, översättning
Maria Olsson – trumset, slagverk, körsång

Spellängd: 1 timma 20 minuter Ingen paus.

Prisinformation

Biljettpris 250:-, med Scenpass eller Personalklubbskort 225:-, ungdom t.o.m.25 år 125:- Boende i Bostadsstiftelsen Platen 70 :-. Här kräver vi att Platenkortet visas upp i entrén till spellokalen. Max två biljetter per Platenkort.

Datum

  • 2022-03-30 19:00Motala

Hitta hit

Kontaktinformation

Repslagaregatan 3

Motala

Kontaktperson: Motala Teaterförenining ordförande Glenn Qvarfordt

Telefon: 46-073-9650412

Fotograf: Anna Nilsson
Fotograf: Anna Nilsson

Hittar du inte vad du söker?