Medina & Lucianoz i Lokverkstan

9 Dec 2023 - Motala

900

Succéduon Medina var 00-talets mest älskade hiphopduo som skapade en helt egen musikgenre, Haffla Music. Med över 250 miljoner samlade streams och hitlåtar som ”Miss Decibel”, ”Där palmerna bor” och ”In i dimman” i bagaget åker artistduon ut på en omfattande Sverige-turné under 2023. I år firar också duon 20 år som artist-grupp och ett rykande färskt album väntar runt hörnet. Singeln ”Bon Appetit” släpptes 24e mars och samlar Medinas alla epoker i en låt och handlar om att man ska unna sig att njuta av livet och det som man krigat för. Haffla party!

Lucianoz är den skönsjungande dansbandsstjärnan vi alla har väntat på. Han har sjungit så länge han kan minnas med budskapet att ”glädja andra människor med sin röst och närvaro”. Efter att ha släppt covern på Stefan Borschs klassiker ”Det är ju dej jag går och väntar på” på juldagen 2022 har Lucianoz fångat det svenska folket med sin unika röst och otroliga personlighet. Med sin musik vill Lucianoz förmedla kärlek till alla ute i landet. Han vill få dagens barn att gilla dansband och få folkparkerna tillbaka. Han vill se folk dansa och finna lycka till hans musik. Under semifinalen i årets Melodifestivalens semifinal såg vi Lucianoz hylla Pernilla Wahlgren med att spela hennes klassiker ”Picadilly Circus” live. Det var första gången tv-publiken mötte Lucianoz och nu vet vi att det inte var den sista.
Tider:
22.00: Dörrarna öppnas
22.30: Konsert: Lucianoz
23.30: Konsert: Medina
00:30: DJ & dans
02.00: Området stänger
Biljetter:
249 SEK (Köps på Nortic.se)
Välkomna!

Hela december är fylld med julbord & julshow hos oss i Lokverkstan. Under samtliga julbords-lördagar adderar vi nu även en konsertserie med eget eftersläpp och separata konsertbiljetter. OBS! Är man redan hos oss som julbordsgäst så ingår konserterna.

Datum

  • 2023-12-09Motala

Hitta hit

Kontaktinformation

Verkstadsvägen 109

Motala

Kontaktperson: Evenemang i Östergötland

Telefon: 46-076-8282939

E-mail: hello@lokv.se

Hittar du inte vad du söker?