Norlie & KKV i Lokverkstan

16 Dec 2023 - Motala

900

Under hösten 2022 satte Sveriges mest ikoniska duo Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre. Under våren 2023 fick publiken för första gången uppleva duon på landets bästa konserthus. Om någon sagt att en bortglömd dansbandshit plötsligt skulle bli förra höstens första/största banger hade kanske nån tvekat. När Norlie & KKV gjorde Lasse Stefanz ”En sån som han (En man som han)” till sin i Så Mycket bättre visade de vilka otroliga artister de är, ingen kunde sitta still. Med ett unikt sound och en känsla för den publikfriande dansen bevisade Norlie & KKV ännu en gång att de är två av landets absolut största.

Duon har sedan debuten 2011 gett oss några de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag till självklara publikfavoriter.
Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Benjamin Ingrosso, Junie och Estraden. Norlie & KKVs blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit. De har i dagsläget haft 6 stycken topp 10 placeringar, 20 top 50 placeringar på Spotifylistan i Sverige och deras musik har streamats över en halv miljard gånger.

Tider:
22.00: Dörrarna öppnas
23.30: Konsert: Norlie & KKV
00:30: DJ & dans
02.00: Området stänger
Biljetter:
349 SEK (Köps på Nortic.se)
Välkomna!

Hela december är fylld med julbord & julshow hos oss i Lokverkstan. Under samtliga julbords-lördagar adderar vi nu även en konsertserie med eget eftersläpp och separata konsertbiljetter. OBS! Är man redan hos oss som julbordsgäst så ingår konserterna.

Datum

  • 2023-12-16Motala

Hitta hit

Kontaktinformation

Verkstadsvägen 109

Motala

Kontaktperson: evenemang i Östergötland

Telefon: 46-76-8282939

E-mail: hello@lokv.se

Hittar du inte vad du söker?