Thomas Gunnasson ”Att lyfta sig själv och andra”

8 Mar 2023 - Motala

900

Föreläsning kl. 18.30 – ca 21.30 (inkl Paus) Teatersalongen
Den perfekta föreläsningen för dig som vill ha en energiboost, öka din kunskap om hur du kan leda dig själv och skapa bra relationer tillsammans med andra, samt få konkreta redskap som du kan använda direkt efter föreläsningens slut.

Både skratt och allvar utlovas i en härlig mix då Tomas med sprudlande entusiasm bjuder på sig själv och sina livshistorier.

Dessutom får du på ett lättsamt sätt ta del av de senaste rönen från den moderna psykologin.

En perfekt föreläsning för såväl privatpersoner, som arbetsgrupper och företag.

Några punkter ur föreläsningen:

Tre-stegs-modell hur du hanterar kritik och anklagelser (även energitjuvar).
Gå som vinnare ur motgångar.
Hur du får bra och hållbara relationer.
Om Tomas Gunnarsson

Tomas är en av Sveriges mest populära föreläsare. På ett inspirerande och pedagogiskt sätt visar han hur man tränar den inre konditionen för att lyfta sig själv och andra.

Han har Sveriges topp 6 största Facebooksida med över 500 000 följare, ”Att lyfta sig själv och andra”.

Tomas har en grund inom psykosyntes och gestaltterapi. Han har bedrivit egen terapimottagning, och jobbat under många år med ledarskapscoachning och grupputveckling. Utöver detta är han entreprenör ut i fingerspetsarna och har stor erfarenhet av entreprenörskap inom olika branscher och befattningar som alla har gett honom djup insikt i vad som krävs för att starta en positiv förändring.

Sagt om föreläsningen:
”Jag kan från hjärtat varmt rekommendera andra att verkligen gå och se denna föreläsning. En härlig kombination av glädje, pepp, humor och allvar”.

”Briljant!! Fantastiskt lärorik och rolig föreläsning. Känner mig rik på idéer och sätt att hantera vardagen, mig själv och människorna i den. Stort tack! Tomas är grym”.

”Tomas trollband hela sektor stöd- och omsorg i Valdermansvik. Med otrolig passion, scennärvaro och insikt gav han oss energi, glädje och inspiration framåt. Vi fick med oss mycket värdeful

Prisinformation

Biljettpaket: Biljett + 2 ljudböcker + Pdf-Träningsdagbok 349 kr (biljett och nedladdningskoder kommer direkt med bekräftelsemejlet) https://tomasgunnarsson.se/produkt/motala-8-mars/

Datum

  • 2023-03-08 18:30Motala

Hitta hit

Kontaktinformation

Repslagaregatan 3

Motala

Kontaktperson: Motala folkets Hus

Telefon: 46-141-48055

Fotograf: Anna Nilsson
Fotograf: Anna Nilsson

Hittar du inte vad du söker?