Vikingarna i Lokverkstan

22 Apr 2023 - Motala

900

Detta är en konsert med sittande publik, men också med möjlighet till dans. Konsertupplevelsen bjuder också en tidsresa med kvällens konferencier Ragnar Dahlberg. Naturligtvis kommer man få höra oförglömliga klassiker från hela Vikingarnas långa karriär, från “Blue Hawaii”, “Leende Guldbruna ögon” och mästerverk som “Djingis Kahn” samt den oerhört populära “Kan man älska nån på avstånd”.

Från 1970 talet och framåt har man radat upp mängder med hits på bl.a svensktoppen med låtar som ”På världens tak”, ”Du gav bara löften”, ”Djingis Kahn”, Blue Hawaii”, och många fler i hela norden. År 1998 låg ”Kan man älska nån på avstånd” på första plats hela 26 veckor på svensktoppen en otrolig framgång som få artister kan stoltsera med.
Sångaren och ”hagforsingen” Christer Sjögren anslöt i bandet 1978 och han har sedan dess blivit en av vårt lands mest älskade artister är ingen underdrift. Under den bandets långa framgångssaga hann man också med att släppa 3 st plattor i Tyskland som sålde mer än 600 000 exemplar. Totalt har Vikingarna sålt mer än otroliga 12 miljoner skivor i Norden vilket är fullständigt unikt.

2004 gjorde man en avskedskonsert i Arvika och nu 18 år senare är denna älskade orkester tillbaka igen till stor glädje för alla fans runt om i Norden. Att fansen har väntat är redan bekräftat genom att man i somras slog sitt egna publikrekord i Finland från 1980, och två konserter i Karlstad som sålde ut på rekordtid.
Detta är en av de sista chanserna för fansen att se Vikingarna live.

• Showstart: 19.00
• Parkering finns på området
• Mat & dryck säljs på plats

Prisinformation

Biljetter: https://secure.tickster.com/sv/zn1wu7cy7xblx5f/products

Datum

  • 2023-04-22 19:00Motala

Hitta hit

Kontaktinformation

Verkstadsvägen 109

Motala

Kontaktperson: jonny Johansson

Telefon: 46-076-8282939

E-mail: hello@lokv.se

Fotograf: Anna Nilsson
Fotograf: Anna Nilsson

Hittar du inte vad du söker?