Drönarvy över ett samhälle som ligger intill vatten

Motala kommuns häftigaste hem

Nu börjar jakten på Motala kommuns häftigaste hem 2022. Från Tjällmo till Fågelsta, vem har Motalas bästa boende? Tävla om fina priser från Colorama, Connys Skog & Trädgård samt inredningsbutiken Bonnie de Luxe.

Tävla och vinn

Bor du granne med vidunderliga Vättern? Eller bor du i en uppiffad fiskebod eller i ett gammal kråkslott? Kanske är det så att ditt hem rätt och slätt har kommunens bästa läge?

Tävla om att visa upp ditt hem i ett hemma hos-reportage och priser värda tusentals kronor. Vi utser tre finalister sen är det upp till Sverige att besluta vem som har Motalas häftigaste hem 2022 genom en omröstning!

Så anmäler du dig

Anmäl ditt eller en bekants hem genom att maila en kort beskrivning om varför det här är Motala kommuns häftigaste hem tillsammans med ett par bilder till info@tillvaxtmotala.se.

Sista datum att anmäla sig är 15 augusti.

I Motala kommun finns tusentals unika hem

Tidigare vinnare och finalister

2021 vanns titeln Motala kommuns häftigaste hem av Anneli och Leif Lindgren på Midsommarvägen. 

På andra respektive tredje plats kom  Elin Jönsson och Jesper Grönfoss i Övralid och Lizette och Kristoffer Norrfjäll på Ångströmsgatan.

Här kan du se bilder och läsa mer om deras hem. 

Fantastiska priser från tre av våra lokala företag!

En man och en kvinna bläddrar bland tapeter, i taket hänger långa tapetvåder snyggt draperade

Tapetsera med Colorama

Äntligen nya tapeter i sovrummet! Eller nytt golv i vardagsrummet? Förnya ditt hem med produkter från Colorama till ett värde av 10 000 kr. Du väljer fritt vad du vill spendera dem på.

Trimma ljudlöst med Connys skog & trädgård

Drömmer du om att kunna göra feja i trädgården tidigt om morgon utan att störa grannarna? Nu har du chansen att vinna en batteridriven häcksax eller trimmer från Connys skog & trädgård. Priset består av en valfri batteridriven produkt till ett maxvärde av 3 000 kr.

en svartklädd man som håller i ett orange trädgårdsredskap
En leende kvinna som håller i en mops med lite butter uppsyn

Inred med Bonnie de Luxe

Vill du shoppa loss i fantastiska butiken Bonnie de Luxe och få personliga tips från ägaren Linda Oskarsson? Nu har du chansen! Vinsten består av valfri inredning till ett värde av
1 500 kr.

Missa inget – anmäl dig till Livet i Motalas nyhetsbrev

Vill du ta del av det senaste som händer i Motala gällande bostadsbygge och nätverkets kampanjer? Anmäl dig till Livet i Motalas nyhetsbrev som är beräknat att utkomma ett par gånger per år med start sommaren 2022.

Hittar du inte vad du söker?