Turistinformation

Välkommen till Motala. Här finns över hundra sjöar, tio offentliga badplatser och ett oändligt antal badpärlor. Snart hela Sveriges sjöstad.

Symbol för turistinformation

Motala Besöksservice

Vi svarar på frågor och kommer med tips året om. Ni når oss via mejl: upplev@motala.se  eller på telefonen 0141-101 205 alla vardagar.

Under sommarsäsongen finns vår turistinformation  i Motala hamn, i Göta kanalbolags gula hus.                      Öppet: kl.10 - 18 alla dagar.

Läs nedan om våra 18 InfoPointplatser som finns runt om i kommunen. Det här är platser som erbjuder turistinformation. Här hittar du besöksmaterial, får information, svar på dina frågor och  får tips.

Motalas turistmagasin

Varje år kommer ett nytt Motalamagasin fullproppat med inspiration inför ditt besök i Motala, fyllt med nedslag och längre reportage. Även du som är Motalabo kan hitta nya smultronställen.

Symbol med InfoPoint

InfoPoints

En InfoPoint är en bemannad turistserviceplats. I Motala har vi 18 InfoPoint-platser utspridda på olika platser. Gemensamt är att de alla vill ge dig som besökare en bra upplevelse. Ställ dina frågor och få tips på vad man kan se och göra. Här erbjuds lite enklare turistinformation och du hittar besöksbroschyrer och karta över Motala. 

I Motala tror vi på att göra saker gemensamt och InfoPoints är en del av vårt delade värdskap. Det ska vara lätt att komma i kontakt med besöksinformation. Håll utkik efter det vit/gröna i-märket för InfoPoints.

Motala, Östergötlands sjöstad är del av följande nätverk

Upptäck mer

Stanna över helgen eller på jakt efter ett äventyr? Det finns alltid något nytt att upptäcka i Motala.

Hittar du inte vad du söker?