Laddar Evenemang

Babblarna och Tjingeling- affären i Lokverkstan

22 februari, 2025 kl 14:00

Babblarna 2024

Efter 950 färgglada föreställningar med Babblarna, kommer en helt ny svängig och interaktiv musikal för småttingar, ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

Babblarna har byggt en affär där man kan köpa massor av roliga saker och få sånger på köpet! Barnen i publiken får hjälpa Klonk att ”Tjingeling-plinga” när Babblarna handlar. Bobbo vill handla först och Babba tar betalt. Diddi förvandlar hela affären till en buss och låter vägen svänga både hit och dit. Dadda vill köpa spik och brädor för att bygga en trädkoja. Doddo vill trolla och köper en magisk trollerihatt. Bibbi köper målarfärg och låter barnen i publiken välja vilka färger som den stora penseln ska måla med. Vi flyger över kullarna – sträck ut armarna och följ med!

I Babblarnas musikaler får alla barn alltid vara med och språkleken står i fokus.

Föreställningen framförs med tal, tecken, sång och dans.
Föreställningens längd är ca 45 minuter utan paus.

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still.

Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Ta gärna med sittkudde för barnet att sitta på. Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet.

Biljetter: www.nortic.se

Mer info

Datum: 22 februari, 2025 kl 14:00
Plats: Lokverkstan i Motala
Adress: Verkstadsvägen 109
Motala, 59160
Telefon:
E-mail: scen@babblarna.se
Arrangör: Mys Artisteri AB
Telefonnummer arrangör:

Hittar du inte vad du söker?