Laddar Evenemang

En gripande föreläsning av Niclas Aronsson ”Vi ses i Himlen”

25 april kl 18:00 - 19:30

Psykisk ohälsa

Den här föreläsningen är för alla som har berörts av psykisk ohälsa eller beroende – både personligen, i sin närhet eller professionellt i sitt yrke. Du kommer att kunna relatera till stora delar av hela föreläsningen och av Niclas berättelse samt få med dig verktyg som kan appliceras i din vardag eller yrkesliv.

Kämpar du – eller någon du känner, med psykisk ohälsa eller beroende? Känner du igen känslan av skam och rädsla inför att berätta för omgivningen?

👉 Niclas Aronsson har varit där. Han satt med självmordsmeddelandet i sin hand, redo att avsluta sitt liv. Han har idag tagit sig igenom denna mörka tid och är en av Sveriges ledande terapeuter och föreläsare.

I höst är han aktuell med andra delen av föreläsningsturnén “Vi ses i himlen”. I våras fick den 4,9/5 i betyg av de drygt 1500 besökarna. Under dessa 90 minuter delar Niclas med sig av sina erfarenheter och ger dig också det verktyg som hade kunnat rädda honom från 10 år av psykisk ohälsa!

“Under föreläsningen berättar jag om min 10-åriga kamp med psykisk ohälsa, spelberoende & suicidförsök – och vad det tillslut var som hjälpte mig att äntligen vända mörker till ljus”

Biljetter på www.nortic.se
Pris: ungdom t.o.m. 18år 195kr, vuxen 295kr

OBS! Biljetter oavsett betalsätt kan inte avbokas eller återbetalas, men kan överlåtas på annan person. Ej använd biljett anses som förbrukad och kan ej användas vid annan föreläsning!

Mer info

Datum: 25 april kl 18:00 - 19:30
Plats: Teatersalongen Motala Folkets Hus
Adress: Repslagaretagatan 3
Motala, 59130
Telefon:
E-mail:
Arrangör: Niclas Aronsson
Telefonnummer arrangör:

Hittar du inte vad du söker?