Laddar Evenemang

Euphoria

9 februari kl 19:00

Lekfull och äventyrlig cirkusföreställning för hela familjen!
Euphoria är fylld av vibrerande energi, överraskningar, humor och akrobatik som tänjer gränserna för vad den mänskliga kroppen kan utföra.

Cirkuskompaniet LONE Company har i samarbete med Riksteatern, Borås Stadsteater och Cirkus i Väst skapat en lekfull och spännande värld. En färgstark, euforisk helhet, där klassiska och banbrytande cirkusdiscipliner flätas samman med ett melodiskt ackompanjerade av livemusik som skapas under föreställningens gång.

Allt började som en barndomsdröm. En dröm om att skapa en fantasifull och spännande värld fylld av cirkus och musik, där allting är på låtsas men samtidigt alldeles på riktigt. Ett äventyr och en lek som plötsligt blir på allvar och sen lek igen. Deras önskan mognade och tio år senare begav de sig ut på ett vilt äventyr, en seglats över Atlanten, trots att de aldrig hade seglat förut, följt av en tre månader lång turné längs den västfranska kusten.

”I Euphoria kommer vi på ett poetiskt sätt att hämta inspiration från vår resa och vi vill ta med oss publiken på vårt nya äventyr. Föreställningen kommer att kretsa kring en utopi, samhörighet och sökandet efter en vacker ö” säger medlemmarna i LONE Company.

Föreställningslängd: ca 60 min

Om biljetter:

Biljetter sälj via Tickster samt 1 timme innan föreställning Ordinarie 275 kr Scenpass 225 kr Platenkort 250 kr (max 2 st) Ungdom till 25 år 140 kr

Scenpassförmån: Rabatt på entré samt fri garderob

 

Mer info

Datum: 9 februari kl 19:00
Plats: Teatersalongen Motala Folkets Hus
Adress: Repslagaretagatan 3
Motala, 59130
Telefon:
E-mail: motala.tf@gmail.com
Arrangör: Motala Teaterförening
Telefonnummer arrangör: 46-73-9650412

Hittar du inte vad du söker?