Laddar Evenemang

Irländskafton med liveunderhållning av Motala Sensational Session Society

22 mars kl 17:00

Irländsk afton folkets hus 2024

Under denna irländska afton för att fira Saint Patrick’s Day så ser vi till att höja temperaturen ett par snäpp och kan presentera ingen mindre än vår alldeles egna liveunderhållning för kvällen ”Motala Sensational Session Society”. Bandet kommer köra 3set á 45minuter under kvällens gång med start ca.18.30 & med riktigt härliga irländska toner för alla att sjunga med i.

Nu kan vi även tillägga att förbandet KRÅL, folkmusikband, kommer att spela redan vid start av kvällen fram till att MSSS kommer upp på scen. KRÅL kommer även att lägga ut swish lappar där man som besökare kan skicka en summa för detta gäng som spelar <3

Restaurang Sjöbris kommer servera ett par irländska klassiker som bland annat ”Beef and Guinessgryta med colcannon” som är en traditionellt irländskt potatismos gjord av potatis, bacon, grönkål & salladslök.

Det kommer även att tillkomma fler materbjudanden men också ett par riktigt bra erbjudanden i baren som ni kan komplettera med till maten. Glöm inte att boka ert bord redan idag!
(endast matgäster kan boka bord i första hand)

Mer info

Datum: 22 mars kl 17:00
Plats: Restaurang Sjöbris
Adress: Folkets Hus Sjögatan 1
Motala,
Telefon: 0141 48054
E-mail: konferens@motalafolketshus.se
Arrangör: Motala Folkets Hus
Telefonnummer arrangör: 0141-48050

Hittar du inte vad du söker?