Laddar Evenemang

Walter Trout

13 april kl 20:00

WalterTrout_1200x628_FB_Event

Den otroliga amerikanska Blueslegenden Walter Trout, som anses vara en av världens allra bästa gitarrister, kommer tillbaka till Motala

Den mäktige Walter Trout är inte bara en otrolig gitarrist. Han är dessutom en sångare och låtskrivare av format. Sammantaget gör det honom till en av vår tids stora inom blues av den mer högljudda och rockigare sorten. För åtta år sedan tvingades han genomgå en levertransplantation, men nu är han tillbaka med full kraft och hans senaste platta ”Ride” har hyllats som hans bästa någonsin. Hösten 2022 gjorde Walter Trout fem succéspelningar i Sverige och i april 2024 kommer han äntligen tillbaka!

Thomas Treo från den danska tidningen Ekstra Bladet skrev: ”Walter Trout sjunger så innerligt att det måste göra ont i magen. Om Trout inte hade varit en oerhört intensiv och ekvilibristisk gitarrist, kunde han mycket väl ha haft en karriär som soulsångare.” Innan han inledde sin imponerande solokarriär turnerade Walter Trout med artister som John Lee Hooker, Joe Tex, Canned Heat och John Mayall’s Bluesbreakers.

Biljetter på: www.nortic.se

Biljetter går även att köpa på Rapps foto
samt på Kulturakademin 1 tim. innan konsert.

Mer info

Datum: 13 april kl 20:00
Plats: Kulturakademin Motala
Adress: Urban Hjärnes väg 6
Motala, 59130
Telefon: 070-270 36 56
E-mail: leif@kultur-akademin.se
Pris: 395:-
Arrangör: Kulturakademin i Motala
Telefonnummer arrangör: 070-270 36 56

Hittar du inte vad du söker?