Livet i Motala

Funderar du på att flytta till Motala? Eller bor du kanske redan här, men vill flytta till ett annat boende? Här hittar du inspiration, nyheter och allt du behöver veta inför flytten. Följ gärna Livet i Motala på Instagram och Facebook också!

NYBYGGARNA: Följ familjen Tillgrens resa mot nya drömhuset

Anja, Victor, Alicia och Filippa Tillgren. Så heter familjen vars bostadsbygge i Bråta hagar i Borensberg du nu kan följa via Livet i Motalas Instagram- och Facebookkonton @livetimotala.

Den 9 januari 2024 började huset att komma på plats på tomten – och Livet i Motala hängde självklart på för att se hur det gick till!

LÄS IGEN: Motalas häftigaste hem 2022

2022 arrangerade Livet i Motala tävlingen "Motala kommuns häftigaste hem". Vinnare blev Lord Mark Henriksson och hans spektakulära hus på Johannesbergsgatan. 
Här kan du läsa reportagen om honom och de andra finalisterna igen.

Flytta till Motala

Vad karaktäriserar en riktig sjöstad? Vi säger att det är vårt läge vid Vättern, Sveriges klaraste och näst största sjö, Varamobaden som är norra Europas största insjöbad, Göta kanal med slussar och hamnen där man kan njuta av vyn över vatten och broar. Här kan man addera Motala ström, sjön Boren och mer än hundra sjöar I kommunen. Vi har också de fyra stora städerna Linköping, Norrköping, Jönköping och Örebro på ett behagligt pendlingsavstånd.

Om Livet i Motala

Livet i Motala är ett nätverk som med gemensamma krafter arbetar för att marknadsföra Motala kommun som bostadsort. Målet är ökad inflyttning samt att snabba på flyttkarusellen i kommunen. Nätverket bidrar dessutom till ökad samverkan mellan kommun och näringsliv, där man från kommunens sida nyttjar branschens gedigna kunskap och företagen får ta del av vad som är på gång i ett tidigt skede. Driver du ett företag som är verksamt inom bostadsbranschen i Motala och vill vara med i nätverket? Kontakta projektledare Annelie Niklasson på annelie.niklasson@tillvaxtmotala.se för mer information.

Hittar du inte vad du söker?