Han har Motala kommuns häftigaste hem 2022

Tävlingen Motala kommuns häftigaste hem 2022 har avgjorts! Stort grattis Mark Henriksson på Johannesbergsgatan.

Motala kommuns häftigaste hem 2022

När vi nu har räknat samman alla röster står det klart att årets vinnare av Motala kommuns häftigaste hem 2022 är huset på Johannesbergsgatan där Mark Henriksson bor. Stort grattis!

Vinnare: Johannesbergsgatan

Älvar har alltid givit upphov till samhällen. Till en början betydde de strida forsarna vatten och mat, senare kraft som kunde driva kvarnar och sågar. Idag är det framför allt lugnet intill Motala ström som får lorden Mark Henriksson att trivas.

På andra plats: Haget

För Anna Hall har livet ändrats stort under de år som hon har bott på den vackra gården Haget intill Borens strand. På baksidan breder Boren ut sig, sjön som är en del av Göta kanal och brytpunkten mellan östgötaslätten i söder och skogsbygden i norr.

På tredje plats: Borensvägen

Från en kontinent till en annan. Efter tre års distansförhållande hittade Annie Thorén huset som fick hennes pojkvän Jeff att flytta till Sverige. I dag bor de i sitt drömhem med utsikt över sjön Boren och granne med Göta kanal.

Det här vann våra finalister

En man och en kvinna bläddrar bland tapeter, i taket hänger långa tapetvåder snyggt draperade.

Tapetsera med Colorama

Äntligen nya tapeter i sovrummet! Eller nytt golv i vardagsrummet? Förnya ditt hem med produkter från Colorama till ett värde av 10 000 kr. Du väljer fritt vad du vill spendera dem på.

Trimma ljudlöst med Connys skog & trädgård

Drömmer du om att kunna göra feja i trädgården tidigt om morgon utan att störa grannarna? Nu har du chansen att vinna en batteridriven häcksax eller trimmer från Connys skog & trädgård. Priset består av en valfri batteridriven produkt till ett maxvärde av 3 000 kr.

En svartklädd man håller i ett orange trädgårdsredskap.
En leende kvinna håller i en mops med butter uppsyn.

Inred med Bonnie de Luxe

Vill du shoppa loss i fantastiska butiken Bonnie de Luxe och få personliga tips från ägaren Linda Oskarsson? Nu har du chansen! Vinsten består av valfri inredning till ett värde av
1 500 kr.

Hittar du inte vad du söker?