Drönarvy över ett samhälle som ligger intill vatten

De har Motala kommuns häftigaste hem 2021

Tävlingen Motala kommuns häftigaste hem 2021 har avgjorts! Stort grattis Anneli och Leif Lindgren på Midsommarvägen som fick över hälften av rösterna.

Motala kommuns häftigaste hem 2021

Med över hälften av rösterna står det klart att årets vinnare av Motala kommuns häftigaste hem 2021 är huset på Midsommarvägen där Anneli och Leif Lindgren bor. Stort grattis!

Vinnare: Midsommarvägen

Deras gemensamma dröm redan som tonåringar var att bo i ett hus på stranden. 40 år senare har drömmen gått i uppfyllelse och det finns inga pengar i värden som skulle kunna få Annelie och Leif Lindgren att flytta.

På andra plats: Övra lid

Mitt emellan skogen, Vättern och nationalskalden Verner von Heidenstams älskade Övralid, bor Elin Jönsson och Jesper Grönfoss. Här har de hittat sitt alldeles egna paradis på jorden.

På tredje plats: Ångströmsgatan

Utanför Lizette och Kristoffer Norrfjälls gula trähus vajar lakan på tork mellan äppelträden, deras två hundar leker i trädgården och grannarna är välbekanta sedan länge trots att de bara bott här i tre månader. Äntligen har de hittat hem.

Det här vann våra finalister

En man och en kvinna bläddrar bland tapeter, i taket hänger långa tapetvåder snyggt draperade

Tapetsera med Colorama

Äntligen nya tapeter i sovrummet! Eller nytt golv i vardagsrummet? Förnya ditt hem med produkter från Colorama till ett värde av 10 000 kr. Du väljer fritt vad du vill spendera dem på.

Trimma ljudlöst med Connys skog & trädgård

Drömmer du om att kunna göra feja i trädgården tidigt om morgon utan att störa grannarna? Nu har du chansen att vinna en batteridriven häcksax eller trimmer från Connys skog & trädgård. Priset består av en valfri batteridriven produkt till ett maxvärde av 3 000 kr.

en svartklädd man som håller i ett orange trädgårdsredskap
En leende kvinna som håller i en mops med lite butter uppsyn

Inred med Bonnie de Luxe

Vill du shoppa loss i fantastiska butiken Bonnie de Luxe och få personliga tips från ägaren Linda Oskarsson? Nu har du chansen! Vinsten består av valfri inredning till ett värde av
1 500 kr.

Missa inget – anmäl dig till Livet i Motalas nyhetsbrev

Vill du ta del av det senaste som händer i Motala gällande bostadsbygge och nätverkets kampanjer? Anmäl dig till Livet i Motalas nyhetsbrev som är beräknat att utkomma ett par gånger per år med start våren 2022.

Hittar du inte vad du söker?